„Един ден на...“ Цвети Иванова от Люлин

Дните в BRITANICA са доста интересни, разнообразни и интензивни. Нашите преподаватели и мениджъри се срещат всеки ден с родители, колеги, деца, нови клиенти... За това решихме да проследим как минава един работен ден на Цвети Иванова, която е мениджър годишно обучение във филиал „Люлин“.


Още с началото на деня Цвети започва със задачите.


„Денят ми започва с чаша кафе. След това влизам в офиса, преглеждам какви са срещите за деня и ги разпределяме с колегите. След това се виждам с всеки един от тях, получавам обратна връзка, как е започнал техния ден, как се чувстват учениците в клас, и най-накрая се връщам към задълженията в офиса.“ - ни въвежда тя.

Въпреки горещия летен ден потокът от клиенти не спира цял ден и Цвети разговаря със всички. Прави ни впечатление, че отговаря на повечето въпроси с усмивка. Предизвикателство си е да се усмихваш цял ден, но тя явно си го чувства. Затова я питаме и какви са предизвикателствата на работното място.


„Най-големите трудности в работата ми са свързани с това, че при комуникация с родители те имат определени изисквания към нас, самите деца са по-специфични и по-различни, а за нас е изключително важно всяко едно дете да се чувства добре и да идва с желание.“


Освен работата с клиенти, тя разговаря и редовно с преподаватели - „Колегите-преподаватели правят работата по-предизвикателна с различните креативни идеи, които имат, с дейностите които извършват във и извън учебния процес, както и срещите с родители.“

Работила е във варненския ни филиал „Севастопол“, след това идва в София, където преди да стигне до „Люлин“, е мениджър на „Орлов мост“. Над три години е в BRITANICA, поради което има добри наблюдения над процесите, които се случват в компанията от няколко гледни точки. Молим я да ни разкаже повече за екипа, с който работи:


„Екипът, с който работя, е изцяло от професионалисти които вършат прекрасно своята работа, както в офиса, така и преподавателите. Смятам, че всеки един от тях е уникален и креативен по своему. Ние сме изключително близки и извън работния процес и изключително много държим на отношения и комуникация и професионално вършене на работния процес.“

 

Очаквайте и видео от работния ден на Цвети, в който влизаме в детайли във всички ежедневни задачи на филиал „Люлин“, както и моменти с приятелски шеги и закачки. Защото, за да работи добре една компания, преди всичко тя трябва да има дух и настроение.