Какво летният езиков лагер дава на детето ви

Лятната ваканция идва по-бързо, отколкото си мислим и вече е време да планираме вдъхновяващите и щастливи преживявания, които искаме за децата си.

7 ползи от летния лагер, които ще пренесем у дома

В BRITANICA Adventure Camp 8-10 годишните не само надграждат английския си език, а и уменията си за общуване и познанията си за природата.

Предизвикателството на 21-ви век: децата да прекарват повече време сред природата. Постижимо ли е?

На BRITANICA Challenger Summer Camp 2019 излизаме от виртуалното пространство и преминаваме към едно - наречено Природа. 

Leadership Camp: За легендарните лидери от планината

Датата 13-ти юли тази година е отбелязана в календара на BRITANICA в наситено син цвят. Посветените в лагерните традиции знаят какво е специалното на този ден и отброяват времето до заветното утро.

Преодоляваме заедно детските страхове с летен лагер в планината

Особено ползотворно за малчуганите на 8-10 годишна възраст е да им дадем възможност да прекарат известно време извън семейството, само сред свои връстници.

Отключваме качествата на бъдещето с нова техника на Adventure Camp

Днес, с навлизането на изкуствения интелект във всички сфери на човешката дейност, е от изключително значение да помогнем на децата да запазят вроденото си любопитство.

Кога по-малко значи повече при отглеждането на деца – няколко съвета за по-спокойно детство от летните ни лагери

Лятото е безвремието, в което не бързат, с безгрижните игри на открито – извън града.

Детето ви придобива 5 важни умения, докато играе навън - подарете му време на открито

На колко години според вас свършва детството?

Детето ви има нужда да опитва нови неща, за да израства - помогнете му да преодолее неувереността от неизвестното

Случвало ли ви се е да превъзмогнете нещо, което ви притеснява? Да усетите, че сте надвили неувереността пред неизвестното?

Скаутските програми на Leadership Camp - най-забавният път към израстването

С всяка активност в лагера се забавляваме, ставаме приятели и отбор и развиваме силните си качества така, че да бъдем успешни млади хора.

English for the Curious – как учим тийнейджърите колко е важно да съхраним любопитството си

Всеки ден на лагера за тийнейджъри е посветен на едно качество, върху което работим заедно – защото осмислянето и практикуването води до промяна.

Как преживяванията на летните лагери ни помагат да израстваме

На детския лагер имаше едно момче, което много обичаше да говори, постоянно си изказваше мнението и не можеше да запази мълчание. Отначало отборът страдаше...

Pages

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.