Високо в небето – как курсовете в BRITANICA помагат на стюардесата Адриана

“Обичам много работата си и не е тайна за никого, че официалният език в авиацията е английски. Това всъщност бе една от причините, която ме подтикна да запиша курс в BRITANICA.” – това споделя Адриана Никифорова, която е наша курсистка за първа година в ниво B1.


Младата стюардеса разбира за BRITANICA случайно, но още от първия момент е запленена от организацията и отношението на нашите администратори и преподаватели.
Като основен плюс на курсовете тя отчита факта, че те се водят изцяло на английски. Благодарение на дискусиите, които са основна част от методологията на BRITANICA, Ади отчита, че е направила бърз скок в комуникативните си умения на английски и вече се чувства много по-уверена.


С много топли думи разказва и за своята преподавателка мис Мариета, описвайки я като: “прекрасен специалист, който се старае да разчупи обстановката и стереотипа на преподаване.”  Според Ади това много ѝ помага да надгражда знанията си лесно и бързо. Като друга отличителна черта на курсовете на BRITANICA тя посочва практическата насоченост на изучаваните теми, а именно: “всички неща, които учим, да можем да ги приложим в живота си”.


От социална гледна точка Ади ни споделя, че е изключително доволна от запознанството си с останалите курсисти, макар в началото на курса да са общували онлайн. Сега, когато вече са в присъствена форма на обучение, всеки един нов час тя определя като интересен и вълнуващ, защото: “групата е страхотна, млади иновативни хора, много позитивни, просто е страхотно!”


За своите бъдещи планове Ади ни споделя, че включват и курсовете на BRITANICA. Именно бързите резултати, които наблюдава по отношение на своите знания и умения, я мотивират да се цели към следващите нива по английски.
Изхождайки от собствените си впечатления и удовлетворение, в края на разговора ни младата дама отправи послание: “Препоръчвам BRITANICA на всички. Инвестирайте в себе си и няма да останете разочаровани!”