Мениджмънт и обслужване на клиенти

Удовлетворението, което носи работата с клиенти,

е когато срещнеш дете, което е учило английски език при теб и е прието в мечтания университет. Или когато видиш възрастен курсист, започнал от ниско ниво, който да преследва уверено мечтите си.

Обслужване на клиенти
Гергана Костадинова
Мениджър Работа с клиенти Годишно обучение

Отговорността за развитието на децата и постоянните контакти с родители, преподаватели и партньори са сред основните задачи в работния ден. Също така организира събития, провежда срещи и планира групи.

Ивалина Иванова
Асистент­ - мениджър Работа с клиенти Интензивно обучение

Работата с възрастни курсисти и тийнейджъри дава изключителен опит и гледна точка към света. Освен комуникацията с тях и техните преподаватели, другите моменти през деня са изпълнени със стратегическо планиране и организация.

Ния Богатинова
Офис асистент

„Офис асистент” е една от стартовите позиции в отдел Работа с клиенти и е на 4-часов работен ден. Дейностите включват работа с деца, родители, възрастни курсисти и партньори. При добри резултати и отдаденост в работата има възможност за преминаване към следваща стъпка на развитие.

Работата с клиенти е много предизвикателна, но да достигнеш до персоналните нужди на хората е наистина интересно и удовлетворяващо.

Не намирате свободна позиция при нас, която да отговаря на това, което търсите?
Ще се радваме да разберем защо смятате, че ще бъдете страхотно попълнение към екипа ни.
ПИШЕТЕ НИ