Преподавател в BRITANICA

Гордостта да моделираш бъдещите лидери


Курсистите

От 5-годишни деца до 50-годишни мениджъри желаят да учат и го правят с удоволствие. Блясъкът в очите, мотивацията за успех и скромното „благодаря“, са само някои от плюсовете, които преподавателите получават.

Културата

Когато си лидер на пазара трябва да правиш най-доброто, за да се задържиш на върха. Горди сме, че нашите преподаватели дават всичко от себе си, за да успяват всички - удовлетворението от резултата е несравнимо.

Растеж

Преподавателите обучават деца и възрастни, но и получават много от тях – от интересни гледни точки, до нововъведения и любопитни факти. Израстването е нещо, което зарежда всички в екипа на BRITANICA.

Сърцето на BRITANICA

 

Гъвкави

Вдъхновяващи

Креативни

Грижовни

Отговорни

 

 

Винаги можем повече

Не спираме да търсим растежа и промяната – така ставаме все по-добри

 

Предварително обучение

Имаме многогодишен опит, който с радост предаваме на новите колеги. Методи и техники на преподаване, идеи за интересни активности и безценно know-how – за да се чувства всеки от нас уверен и зареден с ентусиазъм на старта на учебната година.

Постоянно усъвършенстване

Младият и амбициозен екип мотивира всеки преподавател да даде най-доброто от себе си и да се стреми към постоянно развитие. Академичният екип създава уроци и игри за преподавателите, с които вдъхва увереност, че всеки може повече.

Семинари извън класната стая

Провеждаме обучителни семинари, на които споделяме помежду си методи за работа с курсисти. Всеки професионалист има собствена гледна точка, която с готовност споделя с колегите, за да вземем най-добрите идеи за модернизиране на методите ни на обучение.

 
 

Общността на BRITANICA

Учителската професия е истинско призвание. Ако обичаш да работиш с деца и вярваш, че помагайки дори само на едно хлапе да се развие, променяш света към добро - чуй какво имат да ти кажат нашите деца.

 

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.